tisdag, december 04, 2007

Åter

Tillbaka efter tystnaden. Turnerade Pocketshoppen idag, i jakt på julklappsinspiration samt roman om besatthet som jag hade läst fina ord om "nånstans på internet" (lycka till, liksom).

Kom ut leende med fin liten kasse, märkligt nog enbart innehållande, eh, julklappar til mig själv, som vi kallar det. Det blev en helt annan besatt kärleksroman, Ge sig hän av Pia Tafdrup - poet gone prosaist. Verkar finfint. Och bok nummer två blev åh så omskrivna Den trettonde historien av Diane Setterfield, som jag liksom råkade rekommendera till en annan kund, varpå både hon och jag undrade "men varför köper du den inte?". Ja, varför inte? Sen fick det räcka. Jag plöjde mig snabbt förbi alla Dave Sedaris-böcker som skrek mitt namn, och checkade ut från bokknarkshoppen.

Nu ska jag ta mod till mig och läsa ut När jag hör din röst av Stephenie Meyer, del två i den här fantaaastiska vampyrtrilogin jag snöat in på. Den får bara inte ta slut. Men nu har jag ju abstinensdämpande medel hemma, av den allra finaste - nyinköpta - sorten.

Förresten, till alla romantiska suckers där ute:
Det enda, nu gällande, sättet att fria på

2 kommentarer:

  1. Åååh, jag älskarälskarälskar Pocketshop!! Den första butiken jag styr kosan mot när jag är i Sverige :D

    SvaraRadera
  2. www.mediabrus.dinstudio.se09 december, 2007 19:57

    *haha* Ja där var det lätt att hitta presenter till sig själv :)

    SvaraRadera