tisdag, september 25, 2007

Papper och pennor

Yay, äntligen nya Lotta Kühlhorn-grejer på Pocketshop! Det finns anteckningsböcker, bokmärken och pennor, och allt är så klart galet snyggt. Jag velade länge, men till slut blev det en Asakusa (<---) och en Allsång (svartvit med ekorrar), och, ehum, ett gäng små söta pennor. Ögongodis!

6 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina! Koriander blev genast min favorit. Synd bara att närmaste Pocketshop ligger en natts båtresa bort.

  SvaraRadera
 2. Själv är jag beroende av Moleskines. Och jag erkänner, det är för dess myt-värde! På något sätt känns det som om man kommer att vara mer kreativ bara för att man använder samma anteckningsbok som Van Gogh, Picasso och Hemingway. Helt fantastiskt korkat, jag vet, men lite idioti får man unna sig.

  Kolla in:
  http://www.moleskineus.com/

  SvaraRadera
 3. Jag hinner med Moleskines också! Har numera begränsat mitt intag till ett stycke kalender samt de där riktigt små anteckningsböckerna, de i fickformat med kartongpärm.

  SvaraRadera
 4. Å, de är verkligen så himla fina allihop! Jag ska ha alla. Det ska jag.

  SvaraRadera
 5. de är så fina så fina, köper alltid några på lager när jag är i Sverige... En natts båtresa bort ligger de nämligen från mig också... Och jag läste att de har magnetbokmärken också, dem skule jag också vara sugen på...
  Fast Moleskine duger bra som tröst :)

  SvaraRadera
 6. Dom är fantastiskt fina och Lotta Kühlhorn är fantastiskt duktig. Hade föreläsning med henne idag och det var väldigt inspirerande!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera