måndag, oktober 16, 2006

Kära Orhan,

vi har ju träffats i tre och ett halvt kapitel nu, och jag är ledsen, men det funkar inte. Vi vill helt uppenbart helt olika saker; du är ordrik, jag är otålig. Varför händer det ingenting? När ska vår fantastiska historia ta sin början? Tyvärr Orhan, vi når inte fram till varandra, så jag ger upp. Det är nog inte du, utan jag.

Din,
Karin

3 kommentarer:

 1. Hmm, synd att du och Orhan liksom inte fick det att funka. Men det är så det är ibland. Jag känner mig inte direkt jättesugen på att lära känna honom, men det kommer väl...

  SvaraRadera
 2. Herregud... hur många författare kan man vara ihop med, slog det mig nu. Behöver jag göra slut med den ena för att kunna dejta den andra och så vidare?

  SvaraRadera
 3. Nja, man har väl några stora kärlekar under åren, kanske till och med gifter sig eller så, och de övriga får väl räknas in under tillfälliga bekantskaper.

  Jag och Donna Tartt hade nåt riktigt stort på gång där i gymnasiet, men den här Plum Sykes som jag hänger med nu blir nog inte särskilt långvarig. Rolig och charmig, visst, men... kanske lite tjatig i längden?

  SvaraRadera