tisdag, juli 29, 2008

Julibloggen

Nu skulle man kunna skriva något om att bloggar är som brevvänner, att ju längre tid det dröjer mellan breven, desto svårare blir det att formulera sig och komma i kapp. Eller så kan man ju dra den där om hur fullt upp man haft med allt det där vi kallar livet. Ett tredje alternativ är ju att skylla på datorn som brunnit upp (inte helt sant, men snart ganska troligt) och uppkopplingen som försvann (okej att jag ibland befunnit mig i rätt mastlösa trakter men det håller ändå inte). Fast egentligen har det ju handlat om något helt annat. Nu är jag i alla fall utvilad och fräsch i hjärnan och full av fina läsningar. Jag vågar alltså lova att det kommer mera!

PS. Språkfascisten tar i alla fall aldrig semester...

4 kommentarer:

 1. Åh jippie. Prenumererar fortfarande på din blogg på bloggkoll.com och döm om min förvåning när där syntes en uppdatering. Vad härligt att få läsa en massa nytt från dig.

  SvaraRadera
 2. Hurra, vilket tillfälle att jag råkda titta in endast två dagar efter en efterlängtad blogguppdatering!

  SvaraRadera
 3. feel good-bok, tröstebok, må bra - det är tomt om jag söker i din blogg efter det. har du en sådan? typ "hjälp, jag heter zbigniew".

  glad sommar!

  SvaraRadera
 4. jessie & magix - hurra vad glad jag blir!

  världens bästa flickvän - det mesta feel good jag har läst nu i sommar har varit Emma Hambergs Brunstkalendern. Väldigt klassisk chick lit - tre systrar, alla med var sitt problem, tvingas ihop när barndomsgården behöver dem. Otroligt roliga karaktärer, en skratta-högt-bok. Annars... gillar du Erlend Loe? Han är ju mer underfundigt grubblig och rätt feel good i det. Nick Hornby?

  SvaraRadera