fredag, maj 19, 2006

Fans och Olyckligt kär i ingen speciell

Helgen är räddad - nu har Fredrik Strages Fans äntligen kommit i pocket! Intressanta, underhållande och ibland läskiga reportage om olika sorters anhängare. Allt ifrån pojkbandsfans som troget väntar på sina Westlife-killar utanför krogar, till sjuka kvinnor som tycker sig få hemliga meddelanden från Taube-familjen genom tidningsannonser. Lika roligt och medlevande som vanligt när Strage är i farten! Snygg är den också, röd och blingig. Den matchar helt klart Mikrofonkåts fina guldomslag.

Apropå mediekillar så har Fredrik Virtanen just kommit ut med sin första bok, Olyckligt kär i ingen speciell, direkt som pocket. Det är en redigerad (tack!) version av hans blogg på Aftonbladet. Hehe, om jag minns rätt så började väl det hela som en "sluta-rök-med-Fredrik"-blogg? En ganska misslyckat koncept, eftersom mannen ifråga skamset tjuvrökte sig igenom hela sommaren, samtidigt som han skrev besatta inlägg om cigaretter. Well well, snart gick den över till att bli en helt vanlig medieblogg om fester, sprit och brudar i stället. Och har den blivit bok, eller "blok" som Virtanen roat kallar den. Det här är ju inte direkt Den stora romanen, men det är det väl ingen som påstår heller...

PS. Fast blok hit och blok dit, Konsten att förlora var ju ändå först. Och bäst! Mats Hård, allt är förlåtet, kom tillbaka!

1 kommentar:

  1. OMG jag kan inte fatta att jag inte hittat hit förrän nu - planerar att njuuuta när jag har tid att läsa hela arkivet - snart hoppas jag!

    SvaraRadera