måndag, maj 14, 2007

Mycket väsen för ingen pocket

Neeej! SvB-grejen stämde inte och Lazy hade rätt - det kommer ingen Allt-pocket. I alla fall inte inom den närmaste framtiden, den här gången enligt förstahandsuppgifter från förlaget. Kanske tar jag det här med böcker på lite för stort allvar, men jag har svårt att svälja att den där notisen fick leva vidare odementerad. Hallå, de lovade ju en pocket!

Oh well, jag har ju böcker så jag klarar mig. Från bokbytet till exempel: Svek, The Eyre Affair, 101 Reykjavik, De underjordiska, Left Bank, Jag är inte rädd, Fahrenheit 451, A Friend of the Family, Den eviga älskarinnan och Kallocain. De står här i en fin liten trave som jag har min tekopp på. Jag gillar att ha mina pengar där jag kan se dem, i bokhyllan. Typ.

5 kommentarer:

 1. Allt är ju nästan som en extra lyxig pocket redan från början, bara lite guldigare och lite större, kanske därför de misstog sig. :)

  SvaraRadera
 2. Kanske, eller så ligger det en mycket liten hund begraven här. Närå. Men som gammal pocketkrängare och formatnörd så ... en pocket är ju ett lågprisformat, med ett standardmått och ett pris på en sisådär 60 pix. Men visst, nån misstog sig där, och antagligen har det med de mjuka pärmarna att göra.

  SvaraRadera
 3. Jag fick den i julklapp och har ännu inte hunnit/orkat läsa den. Bara bläddrat lite och konstaterat att den nog är ganska tung. Så jag tycker inte du ska misströsta. Börja med högen som ligger och väntar och hoppas på att en guldig, fin allt-roman dyker upp på en bokrea snart.

  När Allt kommer omkring kan man ju inte få Allt. Hö hö.

  SvaraRadera
 4. Åh gud ja, jag älskar mina bokhögar. (Föll nyförälskad imorse esom ännu inte känner igen tex de jag fick fr bokbytet.) Finemang!

  SvaraRadera
 5. Vafalls! Numera kommer ju nästan allt i pocket. Konstigt att inte Allt gör det (det är ju omöjligt att inte ordvitsa till det).
  Vad gäller din hög så tycker jag du ska börja med 101 Reykjavik. Den är fin.

  SvaraRadera